Ocio y cultura

Subvenció de 64.505 euros per activitats extraescolars i de suport educatiu en Crevillent

El programa d'activitats es desenvoluparà en tots els Centres Educatius de Crevillent per als alumnes de 3 a 18 anys

Cartel anunciador / Ayuntamiento Crevillent

Crevillent

L'Ajuntament de Crevillent, a través de la seua Regidoria d'Educació, va sol·licitar participar en aquesta convocatòria a primers de setembre i amb aquesta resolució,  es confirma la concessió de la la subvenció sol·licitada de 64.505,00 €.

El programa d'activitats que es desenvoluparà en tots els Centres Educatius de Crevillent per als alumnes de 3 a 18 anys tindrà com a objectius:

• El foment de l'activitat lectora en tot l'alumnat d'educació infantil a través de contacontes i activitats vinculades a la biblioteca Municipal Enric Valor.

• El foment de les activitats culturals (històriques i artístiques) a desenvolupar en les visites als Museus Municipals Mariano Benlliure i Arqueològic i la Casa- Museu del Dr. Mas Magro, amb Tallers per a alumnes de 6 a 18 anys.

• El foment de les activitats mediambientals per a incentivar els valors de respecte a la Naturalesa i el coneixement dels espais naturals de la Serra de Crevillent (CEMA Els Molins) i del Parc Natural del Fondo.

• L'organització d'activitats de reforç i suport educatiu a l'alumnat de 6 a 18 anys que el necessiten.

Per a Jesús Ruiz, Regidor d'Educació, està subvenció és molt important perquè pot ajudar a la recuperació de part del procés de formació dels alumnes que es va veure afectat per la suspensió de les classes presencials en el passat curs escolar. Per al desenvolupament de les activitats es respectarà l'organització dels grups estables de convivència que s'han establit en cada Centre Escolar i per tant no es produirà en el seu desenvolupament contactes amb altres alumnes que no siguen els del seu grup bambolla.

El programa es durà a terme amb una licitació pública perquè les empreses interessades puguen presentar ofertes, d'una banda per a la contractació de 5 monitors que desenvolupen les activitats a les vesprades i fora de l'horari lectiu dels alumnes, i per un altre la contractació de transport escolar que facilite l'accés tant al CEMA dels Molins com al Parc Natural del Fondo.

Està previst que les activitats puguen començar el mes de novembre i finalitzaran al maig de 2021. De cada activitat s'anirà informant en tots els Centres i en cada grup d'alumnes que tinga programada una activitat, ja siga en els Museus, en els Centres de Medi Ambient o en el propi Centre Escolar.

D'aquest Programa d'Activitats ja es va informar tant el Consell Escolar Municipal com als Directors/es dels Centres Educatius i perquè els seus objectius es complisquen serà necessària la col·laboració i participació màxima d'alumnes, professors i pares i mares d'alumnes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00