Sociedad

Els ambientòlegs tornen a recórrer les oposicions de la Generalitat

El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya vol places específiques per a titulats en Ciències Ambientals

Volen que les 26 places de funcionari que ara es treuen a concurs per fer tasques relacionades amb el medi ambient siguin només per a titulats en Ciències Ambientals / Col. Ambientòlegs

Barcelona

El Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) ha presentat un recurs contenciós administratiu contra les oposicions de la Generalitat. Volen que les 26 places de funcionari que ara es treuen a concurs per fer tasques relacionades amb el medi ambient siguin només per a titulats en Ciències Ambientals i no per a 38 altres titulacions com es pretén.

La presidenta del COAMB, Lorena Vela, argumenta que “cal restringir l’accés als titulats en ciències ambientals per garantir la idoneïtat d’aquestes titulacions per realitzar les funcions requerides”.

Asseguren que no totes les titulacions que s’accepten en l’oferta tenen la formació adient per desenvolupar les tasques dels llocs de treball oferts.

Aquest recurs contenciós administratiu arriba després que se'ls desestimés el recurs de reposició que van presentar ara fa un any pel mateix motiu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00