Lunes, 30 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Plan B

Ferran Cano, periodista

S'aproxima el Mig Any més estrany que mai haguérem pogut imaginar. Dissabte la festa no es respirarà als carrers.

Molts pensaven en abril, quan tot es va ajornar, que el temps portaria una vacuna amb la que salvar vides i en un somni en el que tot tornaria a ser igual. Però tot i l'optimisme i la consecució de la felicitat, que mai hem d'abandonar, la realitat i l’actualitat ens colpegen en la cara per a fer-nos despertar i assumir que, de moment, la festa haurà d'esperar, la nostra i totes al territori valencià.

Ens haurem de conformar en dinars reduïts en filaes amb ganes de compartir marxes i alegries; filaes i tot el sector que mou la festa, que continuen sumant incògnites a punt de girar el cantó del 2021. És temps de trellat, de cuidar-se, de cuidar-nos i pensar que fem amb el nostre bon costum de celebrar arrels, tradició i vida: El fester i ciutadà amb la precaució pertinent, i els que tenen la complicada tasca de decidir per tots, estudiant les diferents opcions per a mantenir viva la flama de la festa sense aglomeracions.

La festa necessita un plan B, i un C, i un D diria també. La primera cita després de la segona onada pandèmica ve carregada de màgia de la de veritat i a veure com s'ho fan Ses Majestats per a repartir cabassos d’ il·lusió amb distància de seguretat. La decisió no és fàcil i l'estrella d'Orient mai s'havia vist en una situació així de complexa, i mira que porta anys visitant-nos.

Caldrà esperar i confiar en un truc reial que porte seny i il·lusió per parts iguals. Jo per si de cas comence a escriure la meua carta que els desitjos ja els tinc clars….

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?