Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Sanitat revoca el permís a l'Ontinyent 1931 per albergar 800 persones a El Clariano

Les últimes dades de Conselleria han fet que Ontinyent passe d'un risc mitjà a un risc alt

El Clariano amb públic en un amistós de pretemporada

El Clariano amb públic en un amistós de pretemporada / Ontinyent 1931

La Conselleria de Sanitat ha donat marxa enrere a la seua decisió. Si hui en el Ser Deportivos escoltàvem a Rafa Gisbert explicant-nos tots els detalls del protocol acceptat per a admetre a les 800 persones en El Clariano, Sanitat ha revocat els permisos.

L'Ontinyent 1931 CF ha informat als seus aficionats que la revocació de la sol·licitud presentada fa una setmana pel club per atendre un aforament màxim de 800 persones en el pròxim partit en El Clariano, aquest diumenge a les 17:00. L'autorització estava atorgada mentre la situació epidemiològica es mantinguera estable, però els últims informes de Sanitat Pública amb les dades de propagació del virus fan que Ontinyent passe d'un risc mitjà a un risc alt.

Durant el dia de demà dijous, i segons els procediments establerts amb les autoritats competents, des del club s’estudiaria la possibilitat de comptar amb un aforament reduït al camp.

“La il·lusió de vestir de gal·la l'estadi era un dels objectius per al primer partit en casa, però la Junta Directiva accepta aquesta decisió, conscient que és el millor per a la salut de tots i que el treball realitzat amb un extens protocol és segur quan la situació epidemiològica ho permitisca. El club prega, al mateix temps, la màxima responsabilitat a la ciutadania d'Ontinyent per mantenir aquest coronavirus controlat”, ha finalitzat el club al seu comunicat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?