Sociedad
ESPORTS

El CF Reus, dissolt

El jutge suspèn els poders com a propietari de l'americà Cliffton Onolfo

Onolfo durant una entrevista a Ràdio Reus. / Oriol Aymí

Reus

El jutge decreta la dissolució del Club Futbol Reus i suspèn els poders com a propietari de l'americà Cliffton Onolfo. Ara fa gairebé dos anys Onolfo va rebre el club de mans de Joan Oliver, amb un deute de més de 7 milions d'euros.

La resolució data del 14 d'octubre i el titular del jutjat mercantil número 1 de Reus el va notificar dilluns a les parts. Segons ha pogut confirmar SER Catalunya, es pot recórrer en reposició al mateix jutge, però fonts coneixedores del cas creuen que Clifton Onolfo no recorrerà l'aute perquè, en realitat, no ha fet res per evitar aquest desenllaç durant tot aquest temps.

L'americà va adquirir el club de mans de l'anterior propietat, encapçalada per Joan Oliver i que com a socis també tenia l'expresident del Barça, Joan Laporta, i va denunciar que li havien venut amb un deute real major del que figurava als llibres de comptabilitat.

Ara s'obre un període de 15 dies perquè l'administrador concursal presenti un pla de liquidació. Aquesta resolució judicial no afecta el futbol base, dirigida per una fundació, que té un Número d'Indentificació Fiscal (NIF) diferent.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00