Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

SER CATALUNYA

Amb veu de dona

La sororitat ressonarà el proper dia 29 a Tarragona. Una desena de dones conversaran de les seves experiències professionals i personals, una jornada que es podrà seguir en directe a través de www.sertarragona.cat i www.radioreus.cat.

Amb veu de dona

Amb veu de dona / SER Catalunya

SER Tarragona-Ràdio Reus organitza el proper dijous dia 29 una nova edició d’Amb Veu de Dona, una jornada amb l’empoderament i la superació personal com a protagonistes on sentirem ressonar veus destacades de la cultura, com les de les actrius reusenques Aida Folch -amb una dilatada trajectòria al cinema amb pel·lícules com 'El embrujo de shangai', 'El artista' i també a sèries com 'Cuéntame' o la recent 'Madres'- i Abril Garcia -que va debutar amb 'Fill de Caín' i recentment ha estat assistent de direcció de 'No matarás', protagonitzada per Mario Casas-. 

Quatre dones que estan a primera línea durant la pandèmia per les seves professions explicaran com una crisi suposa una catarsi de reconversió i oportunitats. Escoltarem les veus que ressonen als hospitals amb Paola Pasquali, directora mèdica de Pasquali&Asociados i coordinadora de dermatologia del Pius Hospital de Valls, i Paola Bauzá Lecumberry, cap de pediatria de l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona; També les que ressonen a les aules amb Montse Plans, directora de l’institut Salvador Vilaseca de Reus, i Núria Barberà, directora de l’institut Campclar.

Els reptes, les fites i les metes sempre s’han associat a un món esportiu que va molt més enllà de les competicions i que traspua valors i ajuda a teixir relacions socials. Escoltarem ressonar als estadis la veu de Bito Fuster, RSC i Voluntariat Grana del Gimnàstic de Tarragona, i Elena Riera, jugadora i entrenadora del Club de Futbol Altafulla.

Sense filtres és com ressonaran Berta Mascaró, presidenta d’H2O, i Claudia Vinyals, referent del SAI (Servei d'Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere) de Tarragona, parlant de llibertat sexual i de l’assoliment de la igualtat en clau LGTBIQ+.

La directora de l'emissora, Mònica Cid, i la regidora de l’ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar, seran les encarregades d'inaugurar la jornada, que començarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe a través de les nostres pàgines web, www.sertarragona.cat i www.radioreus.cat.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?