Deportes

El jutge decreta la dissolució del C.F Reus

El jutjat mercantil número 1 de Tarragona ordena la fase de liquidació de la Societat Anònima Esportiva del C.F Reus

Aficionats del Reus. / EFE

Barcelona

El Reus fou fundat el 1909, aleshores sota el nom de Club Deportiu i hi convivia el futbol amb altres seccions. El 1951 el futbol es va independitzar de les altres seccions i va néixer el C.F Reus.

El 2011 va començar l’escalada del Reus en el futbol, tornant a la 2B. Dues temporades més tard, els socis van decidir que l'entitat roig-i-negra passés a ser, per segona vegada a la seva història, Societat Anònima Esportiva. Amb l’arribada de Joan Oliver com a màxim accionista es va arribar a assolir l’ascens al futbol professional, però la mala gestió als despatxos va provocar un dels descensos administratius més forts de la història del futbol espanyol. Ara podrien passar d'haver competit a 2a Divisió a fer-ho a 2a Catalana.

Avui comença el procés de dissolució, si en quinze dies cap inversor fa una proposta de futur per fer front al deute. Tot i això, el cap d’informatius de la Cadena SER a Tarragona, Oriol Aymí, ha explicat aquest matí al ‘Què t’hi jugues’ que gràcies a una fundació amb un NIF diferent que funciona de manera independent permetrà que el futbol base del Reus continuï.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00