Jueves, 26 de Noviembre de 2020

Otras localidades

El Teatre des Born aixeca per fi el teló aquest divendres

L'obra "El Mercader de Venècia" serà la funció inaugural

Imatge d'arxiu del teatre

Imatge d'arxiu del teatre / Aquison.com

Ciutadella recuperarà un actiu imprescindible de la seva vida cultural i social amb la inauguració, aquest divendres, 23 d’octubre, del Teatre des Born, un acte que es veurà acompanyat, a més, del lliurament del XLV Premi Born, que tindrà lloc el dissabte 24. L’acte d’obertura del teatre, després de la rehabilitació de que ha estat objecte, serà a les 20’00h, i s’acompanyarà de la representació de la peça El Mercader de Venècia.

Les presidentes del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, han confirmat l’assistència.

El hall del mateix teatre ha estat l’escenari de la presentació de la programació que acompanyarà aquestes primeres setmanes del retorn de l'activitat cultural al Born, que compta amb el suport que la Fundació Ciutadella Cultura ha volgut donar a l'activitat cultural local.

D'entre les actuacions previstes, destaquen noms com Àlvar Triay, present a la primera obra que obrirà la nova etapa del teatre, ‘El mercader de Venècia’, els dies 23 i 25 d'octubre, i Rodo Gener, actor ciutadellenc que trepitjarà l'escenari del Born el 30 d'octubre amb ‘Losers’, comèdia protagonitzada juntament amb l'actriu Clara Ingold.

També s'han programat obres de les companyies menorquines La Clota i el grup Cercle Teatre, del Cercle Artístic. Representaran, respectivament, ‘Les reines de Shakespeare’ dissabte 5 de desembre) i ‘Aïllats’ (27, 28 i 29 de novembre).

El 8 de novembre serà el torn de l'Orquestra de Cambra Illa de Menorca que, juntament amb l'actor i ballarí Joan Taltavull, oferirà l'espectacle ‘El petit viatge dels Musinautes’, adreçat al públic infantil.

La Banda Municipal de Música de Ciutadella també formarà part d'aquesta estrena del Teatre des Born, oferint els seus tradicionals concerts de Santa Cecília (20 i 21 de novembre) i Nadal (18 i 19 de desembre).

La venda d'entrades ja és possible, tots els dimarts de les 11h a les 13h i els dijous de les 19h a les 21h, a la taquilla del Teatre i a la web www.nanventura.es, simultàniament.

L'alcaldessa de Ciutadella i presidenta de la Fundació Ciutadella Cultura, Joana Gomila, ha destacat en la presentació de la programació que, en aquestes primeres setmanes de vida del teatre, la política de preus està pensada per facilitar al màxim l'assistència de públic, així com també per donar l'oportunitat a que entitats i artistes locals en puguin fer ús.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?