Domingo, 29 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Crevillent publica el protocol de mesures de protecció i higiene per al cap de setmana de Tots els Sants

El regidor de l'àrea Manuel Penalva recomana que les visites al cementeri es duguen a terme de manera escalonada fins al dia 1 de novembre

Portada del protocolo de medidas

Portada del protocolo de medidas / Ayuntamiento Crevillent

La Regidoria de Cementeri ha emés un protocol de mesures de protecció i higiene per als dies 31 d'octubre i 1 de novembre amb motiu de la celebració de la festivitat de Tots els Sants de conformitat amb les indicacions remeses per les autoritats sanitàries.

Amb aquestes mesures des de la regidoria es pretén evitar aglomeracions de persones perquè les mesures de protecció i higiene resulten més efectives, i per a això recomana que les visites al cementeri es duguen a terme de manera escalonada des de hui mateix fins al dia 1 de novembre, i fins i tot en dates posteriors.

Indica Manuel Penalva que tots hem de ser conscients alhora que responsables del delicat moment que estem travessant, que la pandèmia per Covid-19 en absolut està controlada. El risc de contagi és màxim i, si bé, algunes de les normes seran restrictives durant els dies 31 d'octubre i 1 de novembre és per a procurar la màxima protecció del ciutadà durant aqueixos dies en què s'espera gran afluència de persones.

Igualment informa que fins al divendres 30 d'octubre podem acudir al cementeri de manera lliure per a realitzar les activitats habituals de la festivitat de Tots els Sants, com són la neteja i l'arranjament de nínxols i panteons, amb l'única limitació del respecte a les normes dictades per les autoritats sanitàries que des de fa mesos venim complint.

Entre aquestes mesures cal destacar, a més de l'ús obligatori de la mascareta per a accedir al cementeri, que l'entrada al cementeri es realitzarà de manera controlada i amb presa de temperatura exclusivament per la porta principal i l'eixida per la porta superior lateral. 

L'horari d'obertura del cementeri serà des de les 8.00 hores fins a les 18.30 hores, que la permanència màxima a l'interior serà d'una hora, que els visitants hauran de realitzar un itinerari ascendent conforme s'indicarà per a evitar concentracions amb els visitants que accedisquen amb posterioritat, i sobretot que qui pretenga acudir al cementeri conega que durant els dies 31 d'octubre i 1 de novembre les condícies del cementeri estaran tancats, si bé es posarà a la disposició de les usuàries condícies portàtils en l'exterior de la porta d'eixida.

Finalment des de la regidoria s'informa que per part de Creu Roja es disposarà, des del divendres 30 d'octubre a la vesprada fins al diumenge 1 de novembre, per a persones amb discapacitat, que hauran d'anar acompanyades per una altra persona, d'un vehicle de transport adaptat per al seu trasllat i retorn des del seu domicili al cementeri. S'habilitarà el servei de transport amb autobús que ha sigut habitual per al dia 1 de novembre amb les restriccions d'aforament que marquen les normes sanitàries, i que enguany no es podrà celebrar la missa en el cementeri.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?