Sociedad
POLICIA

Cinc persones detingudes per delictes d'agressió en l'àmbit domèstic

En total el cos d'ordre va controlar 17 persones, la majoria dels quals per superar el límit d'alcohol permès en carretera

Cinc persones detingudes per delictes d’agressió en l’àmbit domèstic. / EOG

Andorra la Vella

La policia va haver d’intervenir tres vegades la setmana passada en rebre trucades per agressions i va arrestar cinc persones, dues eren parella que es va agredir mútuament, dues més germanes que també van acabar a cops una discussió i la darrera la d’un home que va agredir la seva parella.

En total el cos d’ordre va controlar 17 persones, la majoria dels quals per superar el límit d’alcohol permès en carretera, així com un jove que va donar positiu en la del test salivar de control de tòxics, i un darrer que volia entrar al principat i que tenia tres grams de cocaïna.

També es va detenir un resident amb dues navalles del tipus papallona, que estan prohibides i serà acusat d’haver comès un delicte contra la seguretat col·lectiva i port il·legal d’armes blanques. Els darrers controls van ser per falsificar el carnet de conduir crebantar la pena d’arrest nocturn a la presó.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00