Sociedad

Lloret s'alinea amb la Generalitat per l'allargament de la C-32

Blanes, en canvi, opta per desdoblar l'actual carretera

Rotonda a l'entrada de Blanes amb un vehicle pujant la rampa per accedir a la C-32 / Aleix Freixas ACN

Lloret de Mar

Lloret de Mar evidencia la divisió entre els ajuntaments de la Costa Brava Sud per l’allargament de l’autopista del Maresme. Mentre que Blanes prefereix simplement per desdoblar alguns trams de la carretera actual, Lloret ha demanat que es construeixi l’autopista tal com vol la Generalitat.

Lloret ha presentat al·legacions a l'estudi del nou ramal de la C-32 en què es decanten per les dues opcions preferides per la Generalitat. La primera és la que ja va plantejar l'any 2000, i implica construir un nou túnel, però que el mateix govern va millorar el 2015 amb una segona opció que proposa un fals túnel, es passen de dos carrils a un, i amb un enllaç més complex a la sortida de Fenals.

Totes dues opcions representen a la pràctica l’allargament de l’autopista del Maresme fins a Lloret. Una obra necessària segons l’alcalde Jaume Dulsat per evitar el col·lapse de cotxes a l’estiu.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1603823504984/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En canvi, Blanes, en les seves al·legacions, opta per l'opció preferida pels ecologistes, que descarta la prolongació de l’autopista, i que planteja desdoblar l’actual carretera, però en el tram de Blanes fer una ronda nord per evitar passar per dins de la ciutat.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00