Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Sociedad
Coronavirus Covid-19

"Ens sentim enganyats"

Els restauradors tarragonins critiquen que els establiments continuïn tancats amb el toc de queda i la manca de notícies per part del govern.

Terrassa d'un restaurant. / ACN

Tarragona

Els propietaris de bars i restaurants de Tarragona retreuen al govern català que no hagi permès l'obertura dels establiments després d'aplicar el toc de queda. Se senten, literalment, "enganyats".

Continuen defensant que són espais segurs amb totes les mesures i que els focus estan a altres llocs, com ara les macrotrobades o els botellons. Francesc Pintado, el president de la federació que els agrupa, diu que esperaven poder obrir amb un horari limitat: “a l’hosteleria regulem, prenem totes les mesures, ens hem posat les piles”.

Estan decebuts i desanimats: deu dies després de veure's obligats a baixar la persiana, encara no saben si la mesura s'allargarà més enllà dels quinze dies inicials, que s'acaben aquesta mateixa setmana.

Menjar per endur fins a les 22h

A causa de les noves restriccions horàries, les empreses tarragonines de repartiment de menjar a domicili no han tingut més remei que avançar els horaris de servei per permetre que els restaurants puguin preparar menjar abans de les 22h.: ara comencen a repartir a les 19h.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00