Sociedad

Els Serveis Informatius de la Cadena SER, Premi Ondas de radio per la cobertura de la COVID

Els guardons també reconeixen Carrusel Deportivo i Tiempo de Juego (de la Cadena COPE) i a Michael Robinson i Fernando Onega

La redacció d'Informatius de la Cadena SER / Cadena SER

Barcelona

 Els Serveis Informatius de la Cadena SER reben un premi Ondas nacional de ràdio a la millor programació especial per la cobertura de la COVID. També hi ha distincions pels dos grans rivals esportius: Carrusel Deportivo (SER) i Tiempo de Juego (COPE) ”perquè en absència de competicions esportives, s’han vist obligats a reinventar la ràdio del cap de setmana, sense pèrdua de la seva qualitat habitual”

Reben també un premi Michael Robinson com a millor presentador, Luis Eduardo Aute, Fernando Onega i Joaquin Sabina per les seves trajectòries, en ràdio i en la música.

També hi ha Ondas per a Master Chef, Mavi Doñate, “Mira lo que has hecho” , “Patria”, Anda Ya (de Los40) i les actrius de “Veneno”, entre d’altres.

El secretari general dels Premis Ondas i director de Ràdio Barcelona, Jaume Serra, ha explicat que per les circumstàncies actuals queda ajornada la gala de lliurament dels guardons.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00