Sociedad
Solidaridad

Creu Roja alimenta a 600 famílies de Maó i Es Castell

Josep Allès destaca altres macances com roba pels nens i joves que van a escoles i instituts

El Banc d'Aliments que gestiona Creu Roja a Maó ajuda ja a 600 famílies de Llevant. / Creu Roja.

Mahón

Creu Roja alimenta en aquests moments a 600 famílies de Maó i Es Castell el que suposa unes 2.000 persones. Són 538 famílies de Maó i 63 des Castell. Això suposa aproximadament el triple que abans de l’estiu. Aquest fet demostra fins a quin punt està impactant la crisi econòmica derivada de la pandèmia pel Covid.

Josep Allès, coordinador de Creu Roja a Llevant, indica que, a més de la manca de menjar també es detecten altres necessitats, especialment entre nens i joves, com la roba o alguns elements necessaris per a seguir els cursos acadèmics a escoles i instituts.

Des de Creu Roja es fa una crida a ajudar al Banc d’Aliments amb aportacions econòmiques o de menjar per poder fer front a aquesta situació. L’entitat també comença a preparar la campanya de Nadal i Reis per poder atendre als fillets que no poden aspirar als regals que voldrien. En aquest sentit, Ràdio Menorca tornarà a organitzar conjuntament amb Creu Roja l’acte de recollida de joguetes ‘Por la Sonrisa de un Niño’ per ajudar a que cap fiet es quedi sense el seu somni.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00