Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Medio ambiente

Llum verda a 67 dels 203 projectes de l'Ontinyent Participa

Quasi una tercera part de les finalistes provenen dels tallers de participació

Reunió de l'Ontinyent Participa

Reunió de l'Ontinyent Participa / Ajuntament d'Ontinyent

S'ha donat llum verda a 67 de les 202 propostes presentades en la fase propositiva d'Ontinyent Participa. Les propostes descartades no acomplien, al parer dels tècnics, els requisits de viabilitat econòmica, urbanística o social.

També comenten des de l'Ajuntament que algunes d'elles han estat unificades per la seua coincidència. Les propostes foren analitzades pels tècnics de l'Oficina Tècnica i els departaments d'Educació, Benestar Social, Medi Ambient i Igualtat

Les propostes dels tallers realitzats als diferents barris, que s’afegien a les registrades través de la web www.ontinyentparticipa.es, es van focalitzar en aspectes socials, mediambientals o igualitaris, ja que un mínim del 50% de propostes guanyadores en esta edició haurà de versar sobre estos aspectes, per tal de complir amb els objectius de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. La proporció de les propostes que continuen avant en el procés es correspondria amb estos requisits, ja que de les 67 propostes el 30% són de tipus mediambiental, el 28% són propostes socials, altre 28% urbanístiques i el 13% esportives.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?