Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Empitjora la situació epidemiològica del municipi de Guadassequies

L'Olleria ha decidit tancar el centre de Dia i adoptar mesures a les residències de majors

Imatge del municipi des de les afores

Imatge del municipi des de les afores / Ajuntament de Guadasséquies

La situació al municipi de Guadassequies ha empitjorat en les últimes hores. Si fa dos dies informàvem dels 7 positius per covid-19 a la localitat, durant la vesprada d’ahir vam conèixer que la xifra és ja de 13 contagis.

Cal recordar que el municipi, de 450 habitants, s’havia mantes fins aquesta setmana sense casos actius en tota la pandèmia, i la situació sembla que podria estar descontrolant-se, a pesar que dimarts la Regidora de Sanitat del municipi ens deixa que no s’havia perdut la traçabilitat.

En L’Olleria també s’han pres mesures degut a l’increment de casos pel que l’Ajuntament de L’Olleria ha resolt el tancament preventiu, durant 14 dies, del Centre de Dia per a Persones Majors Dependents.

Així mateix, ens comuniquen que també s’han adoptat mesures preventives a la Residència de Persones Majors de L’Olleria, permetent únicament les entrades i eixides estrictament necessàries.

Respecte a la resta de La Vall d’Albaida hi haurà que esperar a les pròximes dades, que publicarà demà Conselleria de Sanitat, però en els últims 3 dies no ha hagut brots detectats a la comarca a l'espera de que Sanitat publique aquesta vesprada les noves dades.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?