Martes, 24 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Tots els detalls del darrer Informe Robinson: "A veces se nos hacía un nudo en la garganta"

Raúl Román, redactor del programa 'Informe Robinson', repassa com es va fer el darrer homenatge a Michael Robinson

“Good, better, best”. Aquest és el títol de l’últim “Informe” on s’acomiada al carismàtic comunicador amb un repàs de la seva vida i amb la seva última entrevista. El títol no va ser escollit a l’atzar, sinó que fa referència al lema preferit de l’exfutbolista i comentarista i, sis mesos després de la seva mort, ha servit per explicar la seva història.

Raúl Román ha explicat aquest matí al “Què t’hi jugues” que l’objectiu del darrer programa era “intentar condensar su vida y su esencia”. I ha destacat com va ser de difícil la realització: "Una vez tuvimos la entrevista, nos pusimos a conseguir material, viajar a Inglaterra... A veces se nos hacía un nudo en la garganta". L’homenatge en alguns moments fa riure i en d’altres emociona, i aquesta és una de les característiques de ‘Robin’ que volien plasmar en el programa: “La esencia de Michael es un hombre de una sensibilidad extrema y con un gran sentido del humor, capaz de bromear hasta el final”.

Raúl Román també ha anunciat que el mateix equip està treballant en un nou projecte: "Se cierra una etapa maravillosa de 13 años, pero el grueso del equipo va a continuar en otro proyecto que se va a llamar 'Informe Plus'. Arrancaremos de aquí unos meses".

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?