Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Presupuestos municipales

Els pressupostos d'Ontinyent 2021 inclouran 900.000 euros en promoció econòmica

A més a més s'invertiran 350.000 euros en la millora de l'atenció a la ciutadania

Pablo Úbeda i Natàlia Enguix

Pablo Úbeda i Natàlia Enguix / Ajuntament d'Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent invertirà en 2021 prop de 900.000 euros en accions de promoció de l'economia local, que serviran de suport als diferents sectors a pal·liar els efectes de la pandèmia de la Covid-19. Des de la regidoria de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda explicava que esta quantitat, contemplada al projecte de pressupostos municipals per a 2021, mostra l'aposta del govern ontinyentí “per, en un moment delicat com aquest, seguir apostant per donar suport a la indústria, al comerç, a l’hosteleria i als serveis, i en definitiva per l’activitat econòmica i l’ocupació a la ciutat".

Úbeda explicava que degut a la bona acollida rebuda, es comptarà en 2021 amb una nova aportació municipals als xecs consum “Tornem Junts", que permetran posar a la venda xecs per valor de 600.000 euros per impulsar compres al comerç, hosteleria i serveis locals. A més a més, es destinaran 283.920 euros a accions de foment de l’economia local a través del Consell Econòmic i Social (200.000); l’Oficina de l’Emprenedor (46.420) i accions directes de la regidoria (37.500). Igualment, es comptarà amb 130.000 euros en ajudes e adreçades a pimes, autònoms i micropimes, com les subvencions a participació en fires i elaboració de catàlegs (60.000); a les associacions locals vinculades de manera directa a la promoció econòmica (50.000).

El regidor incidia també en que “Ontinyent mira a Europa perquè el futur mira cap a la UE”, i per això l'Ajuntament invertirà altres 15.000 euros en potenciar la seua Oficina de Projectes Europeus, per continuar captant fons i participar amb projectes i optar a ajudes i subvencions “amb les que volem consolidar Ontinyent com a referent d’innovació, comerç urbà o desenvolupament industrial sanitari”. En aquest sentit, Úbeda feia especial referència al suport al Clúster Tèxtil Sanitari, al que es destinaran 150.000 euros (130.000 del conveni de col·laboració i 20.000 en ajudes directes) per continuar promovent accions que reforcen la indústria local, “ja que això suposa mantenir i crear llocs de treball, com demostren les últimes dades d'ocupació fetes públiques", assenyalava.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?