Deportes

Setién a Messi a Balaídos: "Si no te gusta, ahí tienes la puerta"

Avui al 'Què t'hi Jugues!' hem conegut dels detalls de la forta discussió que van mantenir Setién i Messi al finalitzar el Celta - Barça de la passada temporada.

La forta discussió Setién-Messi: "Si no te gusta, ahí tienes la puerta"

La forta discussió Setién-Messi: "Si no te gusta, ahí tienes la puerta"

06:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1604327579977/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Un gol de falta de Iago Aspas a dos minuts de la fi de el partit, li va donar al Celta un empat in extremis davant el Barça a Balaídos la temporada passada. El Barça es va deixar dos punts molt importants per a la Lliga a Vigo, i aquest resultat va provocar una tempesta al vestidor.

 Després del partit, tal com va informar en el seu dia la Cadena SER, hi va haver una bronca monumental entre els jugadors i el cos tècnic del Barça. Quique Setién va llançar diversos retrets als jugadors i alguns, com Leo Messi, es van sentir atacats i ofesos per l'entrenador.

Fonts pròximes al vestuari, expliquen que Messi, davant el que va considerar una falta de respecte al vestuari, va aixecar la veu, li va recriminar a l'entrenador les seves paraules i li va demanar respecte per a un grup de jugadors que, en comparació a Setién, ho havien guanyat tot. Setién, molt enfadat, va reaccionar dient-li a el capità del Barça: "Si no te gusta lo que digo, ahí tienes la puerta".

La reacció de Messi, segons les fonts consultades, va ser mirar a l'entrenador i somriure de manera compassiva, conscient que l'etapa de Setién al Barça tenia data de caducitat.

Un episodi que explica la complicada relació que existia entre Setién i els pesos pesants del vestuari, que considerava que a l'entrenador li faltava tacte i moltes vegades faltava al respecte als seus futbolistes.

Així com Koeman és directe, va de cara, però els jugadors creuen que és respectuós, Setién, segons fonts pròximes al vestuari, moltes vegades s'excedia en les seves paraules i expressions.

"Hi ha jugadors que no són fàcils de gestionar, com Messi"

Setién va trencar el seu silenci des que va ser acomiadat de el Barcelona en una xerrada amb l'exseleccionador espanyol Vicente del Bosque publicada pel diari El País, on repassa la seva etapa al club blaugrana i admet que "hi ha jugadors que no són fàcils de gestionar, entre ells Messi ".

En la conversa, el preparador càntabre ha revelat detalls de la seva experiència dirigint a l'equip blaugrana, una etapa en què, segons lamenta, no va ser ell mateix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00