Deportes

Actualitat Barça: Ter Stegen, rebaixa salarial i el llarg litigi amb MCM

Al 'Què t'hi Jugues!' hem analitzat la darrera hora informativa del club blaugrana.

Actualitat Barça al 'Què t'hi Jugues!': Ter Stegen, rebaixa salarial i MCM

Actualitat Barça al 'Què t'hi Jugues!': Ter Stegen, rebaixa salarial i MCM

02:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1604502360165/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'actualitat blaugrana passa per la prèvia del partit de Champions davant del Dinamo de Kiev, per la darrera hora de la rebaixa salarial dels jugadors del Barça i per un nou episodi amb la constructora MCM, amb un llarg litigi per la façana de La Masia i que ara reclama 3,5 milions.

Ter Stegen torna a la llista

El porter alemany és la gran novetat d'una llista on també cal destacar el retorn de Riqui Puig. Així doncs, Ronald Koeman ja pot comptar amb Ter Stegen de cara al partit davant del Dinamo de Kiev. La presència del porter, però, és una incògnita, donat que fa uns dies el mateix Koeman va reconèixer que encara li quedava un cert període d'adaptació per tornar a competir.

Rebaixa salarial: impossible en 48 hores.

Mentrestant, el club segueix intentant avançar en les negociacions per l'adequació dels salaris dels jugadors. I és que ja durant el dia d'avui s'està celebrant una reunió que també està prevista per demà. En tot plegat, segons apunta Santi Ovalle al 'Què t'hi Jugues!', els jugadors creuen que la Comissió Gestora no està legitimada per aquest tipus de negociacions. S'espera poder arribar a una proposta formal durant el dia d'avui i també s'apunta a plantejar solucions individualitzades a cada cas. Això sí, els jugadors creuen que tota aquesta negociació no es pot tancar en 48h.

Es manté el litigi amb MCM

La constructora MCM, amb un llarg litigi per la façana de La Masia, reclama ara 3,5 milions d'euros. Segons ha apuntat Jordi Martí al 'QTJ', es presenta en els Jutjats Mercantils la "sol·licitud de concurs necessari" del Barça. A més, es vol que per possible insolvència que es designi un administrador en el lloc de la Gestora.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00