Sociedad
QUÍMICA

"La normativa de seguretat a la química s'ha de revisar"

El portaveu del govern tarragoní, Manel Castaño, creu que les mancances que han detectat els informes sobre l'accident d'IQOXE del gener passat són suficients per un enduriment.

Química de Tarragona. / ACN

Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona insta la Generalitat a modificar la normativa de seguretat industrial del sector químic. Creu que les mancances que han detectat els informes sobre l'accident d'IQOXE del gener passat són suficients per un enduriment.

Un exemple clar són les dades tècniques de la instal.lació durant l'explosió: algunes empreses les centralitzen en servidors a les seves delegacions centrals a Barcelona o a Madrid, però les d'IQOXE van desaparèixer com a conseqüència de l'accident. “Si ha passat inspeccions és que complia la norma. Si falla alguna cosa, aquesta norma s’ha de revisar”, diu Manel Castaño, portaveu de l'Ajuntament de Tarragona.

El consistori reclama un enduriment normatiu: ho considera un element imprescindible per la recuperació de la confiança i la coexistència de la indústria química amb la ciutadania al Camp de Tarragona. 

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00