Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

QUÍMICA

"La normativa de seguretat a la química s'ha de revisar"

El portaveu del govern tarragoní, Manel Castaño, creu que les mancances que han detectat els informes sobre l'accident d'IQOXE del gener passat són suficients per un enduriment.

Química de Tarragona.

Química de Tarragona. / ACN

L'Ajuntament de Tarragona insta la Generalitat a modificar la normativa de seguretat industrial del sector químic. Creu que les mancances que han detectat els informes sobre l'accident d'IQOXE del gener passat són suficients per un enduriment.

Un exemple clar són les dades tècniques de la instal.lació durant l'explosió: algunes empreses les centralitzen en servidors a les seves delegacions centrals a Barcelona o a Madrid, però les d'IQOXE van desaparèixer com a conseqüència de l'accident. “Si ha passat inspeccions és que complia la norma. Si falla alguna cosa, aquesta norma s’ha de revisar”, diu Manel Castaño, portaveu de l'Ajuntament de Tarragona.

El consistori reclama un enduriment normatiu: ho considera un element imprescindible per la recuperació de la confiança i la coexistència de la indústria química amb la ciutadania al Camp de Tarragona. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?