Domingo, 13 de Junio de 2021

Otras localidades

TARRAGONA

Més atencions per separacions i maltractaments al SIAD

El Servei d'Informació i Assessorament a la Dona de Tarragona ha notat un increment de casos arran del confinament i la situació de pandèmia.

El nombre de casos atesos ha anat a l'alça.

El nombre de casos atesos ha anat a l'alça. / Eva Hidalgo

El SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) ha incrementat un 25% el nombre de casos atesos arran de la pandèmia. Les consultes demanant informació per divorciar-se o separar-se i les relacionades amb la violència masclista han anat a l'alça després del confinament.

113 dones han passat aquest 2020 per aquest punt d'assessorament i de prevenció, mentre que en tot l'any passat en van ser una vuitantena. La regidora de Serveis Socials, Carla Aguilar, creu que el fet de passar més temps a casa implica més reflexió i temps per a solucionar aspectes que durant el dia a dia passen més desaparcebuts.

Aguilar vol remarcar que en tot moment el servei ha estat operatiu, sigui de manera telemàtica o presencial, i que el seguiment dels casos més complicats de maltractaments són els que s'han prioritzat per tal que les dones tinguin tota la informació, atenció i assessorament.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?