Viernes, 04 de Diciembre de 2020

Otras localidades

TARRAGONA

Més atencions per separacions i maltractaments al SIAD

El Servei d'Informació i Assessorament a la Dona de Tarragona ha notat un increment de casos arran del confinament i la situació de pandèmia.

El nombre de casos atesos ha anat a l'alça.

El nombre de casos atesos ha anat a l'alça. / Eva Hidalgo

El SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) ha incrementat un 25% el nombre de casos atesos arran de la pandèmia. Les consultes demanant informació per divorciar-se o separar-se i les relacionades amb la violència masclista han anat a l'alça després del confinament.

113 dones han passat aquest 2020 per aquest punt d'assessorament i de prevenció, mentre que en tot l'any passat en van ser una vuitantena. La regidora de Serveis Socials, Carla Aguilar, creu que el fet de passar més temps a casa implica més reflexió i temps per a solucionar aspectes que durant el dia a dia passen més desaparcebuts.

Aguilar vol remarcar que en tot moment el servei ha estat operatiu, sigui de manera telemàtica o presencial, i que el seguiment dels casos més complicats de maltractaments són els que s'han prioritzat per tal que les dones tinguin tota la informació, atenció i assessorament.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?