Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
Cultura

'Zomvid-19' o com l'art audiovisual consciencia sobre l'ús de la mascareta

Els alcoians Paula Bou i Jorge Hinojosa creen un curtmetratge que ha aconseguit un segon premi en un concurs nacional sobre el compromís de complir amb les mesures individuals front a la COVID-19

Paula Bou i Jorge Hinojosa han compartir en Tragaluz el seu curtmetratge Zomvid-19 que ha obtingut un segon premi a un concurs nacional. / Radio Alcoy

Alcoi

Conèixer la convocatòria d’un concurs de micro-cinema per contar, en 60 segons, una història que portara a fer una crida al compromís de l’aplicació de les mesures individuals front a la COVID-19 va ser el punt de partida del projecte audiovisual impulsat pels alcoians Jorge Hinojosa i Paula Bou.

Ambdós, en pocs dies, van estar pensant i gravant el curtmetratge amb que van contar amb la col·laboració de Germán Mollá. El túnel del carrer Perú és l’escenari on transcorre la història en menys d’un minut que promou conscienciar la importància de l’ús de la mascareta front al coronavirus.

El resultat és el curtmetratge Zomvid-19 que ha aconseguit el segon premi en el concurs convocat per Cultura Inquieta i al que han optat més de 400 propostes.

En Tragaluz, Paula Bou, actriu, i Jorge Hinojosa, guioniste, han compartir l’alegria per aquest reconeixement i han contat com van desenvolupar aquest projecte audiovisual.

Tragaluz (06/11/2020)

31:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1604675814_139012/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nou single de Tito Pontet

Tito Pontet va presentar, fa unes setmanes, la seua nova cançó La Fera. En Tragaluz, Pablo Jordá, baixiste del grup musical alcoià, ha explicat com van crear aquest nou tema que està inspirat amb la música d’Ovidi Montllor.

Jornada de portes obertes al MuBoma

El Museu de Bombers del Consorci Provincial d’Alacant (MuBoma) ha programat dos jornades de portes obertes per al 8 i 22 de novembre. Elena Méndez, coordinadora del museu, al capítol de Tragaluz explica com seran aquestes visites.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00