Domingo, 01 de Agosto de 2021

Otras localidades

Cultura

Qui hi ha darrere del Dalí de Valls?

Parlem amb Carles Cubos, un dels impulsors i creadors de la pel·lícula documental "De Dalí a Miquel", un film que explica qui és Miquel Marcé, conegut com el Dalí de Valls i, a l'hora, vol mostrar el que amaga el personatge: pors, vergonyes o qüestions tan presents en la societat com la solitud de la vellesa.

Miquel Marcé, el Dalí de Valls, en un fotograma del documental.

Miquel Marcé, el Dalí de Valls, en un fotograma del documental. / Cedida

Fa 5 anys que Carles Cubos, Pep Roig i Jordi Sans treballen en un projecte audiovisual sobre en Miquel Marcé, un vallenc que, des de fa més de 30 anys que és conegut com la reencarnació de Salvador Dalí, el Dalí de Valls. Un personatge que barreja la bohèmia i el surrealisme amb una capacitat de ser una persona molt entranyable.

"De Dalí a Miquel", un film que explica qui és Miquel Marcé i, a l'hora, vol mostrar el que amaga el personatge: pors, vergonyes o qüestions tan presents en la societat com la solitud de la vellesa o la pobresa. Durant l'entrevista parlem de tot plegat, però també recuperem del nostre arxiu radiofònic un fragment del discurs de Dalí a la seva arribada a Tarragona l'any 1973.

 

Ara, els tres impulsors d'aquest projecte audiovisual, han engegat una campanya de micromecenatge per fer possible el que defineixen com un homenatge en via a la figura d'en Miquel. Un projecte que veurà la llum el febrer de 2021.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?