Domingo, 01 de Agosto de 2021

Otras localidades

Música en vivo

Que no sigui l'últim concert

Les sales de concerts de la demarcació se sumen a la campanya de conscienciació iniciada arreu del país: el sector de la música en directe llença un crit d'auxili per evitar la seva mort. En parlem amb Víctor Bladé de Lo Submarino de Reus.

La façana de Lo Submarino de Reus aquesta setmana.

La façana de Lo Submarino de Reus aquesta setmana. / Cedida

Aquesta setmana començava amb una imatge sorprenent a les xarxes socials: les principals sales de concerts de la demarcació, Lo Submarino de Reus, la RedStar de Valls i la Zero de Tarragona, publicaven una imatge de la façana dels seus locals amb la seva data d'obertura i el 2020, com si es tractés d'una data de defunció, i una pregunta curta i precisa respecte al missatge: "L'últim concert?".

La sala RedStar de Valls aquesta setmana. / Cedida

Es tracta d'una campanya, tal com ens explica Víctor Bladé, un dels socis i fundadors de Lo Submarino, que pretén remoure consciències i que acabarà el pròxim 18 de novembre amb un concert en "streaming" des de diferents sales del país. Música en directe, per reivindicar la música en directe.

Amb Bladé també repassem la situació d'un sector que porta gairebé des del març sense treballar, de les iniciatives que no han pogut ser i del pes que pot tenir l'opinió pública en la seva feina.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?