Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

ESPECIAL TEC

Rosa Maria Sardà i l'ofici d'actriu

Grans actrius com la Mercè Pons, Rosa Vila, Núria Espert, Verónica Forqué, Marta Marco, Amparo Moreno, Laura Aubert, Paula Malia i la seva amiga Isabel Coixet, s'han sumat a aquest festa per recordar a la Sardà

Hem reunit a un grup d’excel·lents actrius per recordar a la gran Rosa Maria Sardà i retre homenatge a aquestes dones que ens fan viure altres mons a l’escena o a la pantalla. Van ser companyes de professió, però també grans amigues. Ens han regalat records personals i artístics. Ens han emocionat i ens han fet riure, amb anècdotes sobre "La Casa de Bernarda Alba", el muntatge de "Shirley Valentine", o la pel·lícula "Actrius". Verónica Forqué va rememorar el seu últim rodatge a "Salir del Ropero", que acaba d'estrenar-se a Netflix.

Amparo Moreno ha explicat la faceta de la Sardà directora, que aprofita la seva saviesa com actriu per donar claus als actors, i que era capaç de dirigir una obra mentre preparava el dinar: "En un rapte de generositat, trastejant amb la cuina, fent les mandonguilles, es va ficar la personatge de Shirley Valentine, dient les primeres frases de l'obra, i em va dir: 'Veus, aquesta és la Shirley'".

La Núria Espert va recordar moments molt Sardà, com quan va arribar a un assaig de "Bernarda Alba" amb Lluïs Pasqual després de passar pel dentista. "Li van preguntar '¿com et trobes?', 'com si m'acabessin de treure dos queixals', què és el que havia passat".

Us convidem a escoltar aquesta hora de ràdio.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?