Martes, 28 de Septiembre de 2021

Otras localidades

Cardenal Omella: "Em sorprèn i m'estranya l'actitud d'algunes autoritats"

L'arquebisbe de Barcelona s'oposa a la proposta del Govern de limitar els actes religiosos a 100 persones

L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha rebutjat la proposta de la Generalitat d’establir un aforament màxim de 100 persones als actes religiosos. Ha assegurat que no és el mateix una església gran que una petita. Així ho ha dit en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya i després de tota la polèmica generada amb la missa d’aquest dissabte a la Sagrada Família. El cardenal Omella ha demanat a la Generalitat establir un diàleg molt més fluid i que es fixin les normatives amb temps: “Cal fixar un diàleg més fluid amb la Generalitat”.

Durant la seva entrevista, Joan Josep Omella ha remarcat que es van complir totes les mesures de seguretat en la missa del dissabte. De fet, ha comentat que li sorprèn l’actitud d’alguns membres del govern de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona quan tenien invitació per assistir a l’acte. El cardenal també ha volgut demanar perdó a totes aquelles persones que s’han sentit ofeses.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?