Sociedad

Cardenal Omella: "Em sorprèn i m'estranya l'actitud d'algunes autoritats"

L'arquebisbe de Barcelona s'oposa a la proposta del Govern de limitar els actes religiosos a 100 persones

ENTREVISTA. Joan Josep Omella (Arquebisbe de Barcelona): “Demano perdó si hem fet res de malament, però crec que hem complert amb la normativa”

ENTREVISTA. Joan Josep Omella (Arquebisbe de Barcelona): “Demano perdó si hem fet res de malament, però crec que hem complert amb la normativa”

09:18

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1604910239493/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha rebutjat la proposta de la Generalitat d’establir un aforament màxim de 100 persones als actes religiosos. Ha assegurat que no és el mateix una església gran que una petita. Així ho ha dit en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya i després de tota la polèmica generada amb la missa d’aquest dissabte a la Sagrada Família. El cardenal Omella ha demanat a la Generalitat establir un diàleg molt més fluid i que es fixin les normatives amb temps: “Cal fixar un diàleg més fluid amb la Generalitat”.

Durant la seva entrevista, Joan Josep Omella ha remarcat que es van complir totes les mesures de seguretat en la missa del dissabte. De fet, ha comentat que li sorprèn l’actitud d’alguns membres del govern de la Generalitat i de l’Ajuntament de Barcelona quan tenien invitació per assistir a l’acte. El cardenal també ha volgut demanar perdó a totes aquelles persones que s’han sentit ofeses.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00