FÚTBOL

Derrota do Xuvenil A ante un R.C. Celta superior

Un R.C. Celta efectivo en ataque, e tamén dominador, derrotou con contundencia a un Pabellón CFao que o partido se lle fixo longo

Derrota do xuvenil ´´ A´´ ante un R.C.Celta superior / Pabellón CF

Ourense

Un Real Club Celta de Vigo efectivo en ataque, e tamén dominador, derrotou con contundencia a un Pabellón CF que o partido se lle fixo longo debido á superioridade dun rival que como mellor campión dos sete grupos da pasada tempada estará nesta por primeira vez na Youth League.

A primera parte estivo marcada polo dominio dos célticos, en base á maior posesión de balón pero sen crear excesivo perigo no área pabellonista durante uns vinte cinco minutos, mmento no que chegaría o primeiro tanto dos vigueses nunha acción a balón parado. Sen tempo para recuperarse do gol encaixado, o Celta anotaría o segundo tres minutos máis tarde.

No medio de todo iso o Pabellón non tivo outra opción que sair á contra para levar o perigo ao portal local, pero apenas tivo varias aproximacións ante a solidez defensiva celeste. Con este marcador 2-0 chegaríase o descanso.

Mazazo, nada máis comenzar a segunda parte un defensor ourensán, nun intento por depexar o balón, acabaría introducíndose na súa propia portería. Esa acción dinaminouto o partido, pero o conxunto pabellonista tentou recortar diferenzas pero entre o porteiro local e un balón ao poste evitaríano. O que sí chegarían foron outros tres goles dos olivícos para sentenciar o partido.