Sábado, 27 de Febrero de 2021

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Els contagis s'estenen a Villablanca

El brot al sanatori mental de Reus afecta ja prop de 200 persones.

Façana de l'edifici principal del centre Villablanca, que pertany al grup Pere Mata de Reus, amb residències i centres de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental.

Façana de l'edifici principal del centre Villablanca, que pertany al grup Pere Mata de Reus, amb residències i centres de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental. / ACN

El brot de Covid al sanatori mental Villablanca de Reus, que depèn del Grup Pere Mata, afecta ja prop de 200 persones i s'ha escampat per dos pavellons del centre. Una residència, on es va detectar el brot, continua aïllada, però els contagis s'han estès per tot el centre.

El brot el va avançar SER Catalunya ara fa una semana i afectava llavors 138 persones, 103 pacients i 35 professionals. Ara ja hi ha prop de 200 contagis a dos pavellons anomenats Montsant i Pirineus -aquest últim actualment en obres-, on hi dormen malalts mentals en habitacions compartides entre sis o set persones.

Segons fonts properes consultades, la manca de personal hauria fet impossible establir grups bombolla i el centre no ha pogut evitar el contacte entre diferents grups de malalts i de professionals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?