Miércoles, 02 de Diciembre de 2020

Otras localidades

Janet Sanz: "Ja hem pacificat quatre carrers i no ha passat res. Volem recuperar l'origen del Pla Cerdà"

La tinenta d'alcaldia d'urbanisme de l'ajuntament de Barcelona assegura sobre les "superilles" que ara iniciaran "un procés participatiu a escala de ciutat que durarà un any"

La tinenta d’alcaldia d’urbanisme de l’ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, ha sortit en defensa de les ”superilles” a l’Aquí Cuní: “El que estem plantejant és recuperar l'origen del Pla Cerdà i adaptar-lo al segle XXI. Tenim una concentració excessiva de cotxes i necessitem respirar. Això irradiarà una ciutat més pacificada. Amb velocitat més baixa i menys soroll”

Segons Sanz, es tracta de “l’objectiu d’una dècada i remarca que “ja hem pacificat quatre carrers i no ha passat res”

La tinenta d’alcaldia assenyala que “les inversions que només es feien a la Diagonal o al Passeig de Gràcia les volem repartir per tota la ciutat. I ara iniciem un procés de treballa i participatiu a escala de ciutat. Tindrem durant tot un any un concurs perquè volem les millors idees. Que sigui un procés d'innovació”

Janet Sanz avança que “la Rambla està a punt i està tot en marxa. També passaran coses a la Meridiana i a la via Laietana”

Pel que fa a la suspensió de la cavalcada de Reis de Barcelona, la responsable municipal diu que “l'Ajuntament vol fer moltes activitats que són emblema de la ciutat, com la cavalcada, però hem de ser molt prudents perquè la salut ara és el primer”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?