Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

LA VENTANA EN DIRECTO LA VENTANA EN DIRECTO La Ventana desde el Museu de les Ciències de València

Guerra oberta pel contracte de neteja de Girona

L'Ajuntament ha exclòs Eulen del concurs pel servei de neteja de tots els edificis municipals, com escoles, pavellons, centres cívics i espais culturals

Han presentat recurs, cosa que ha obligat a paralitzar tot el procés

Una concentració de treballadors d'Eulen

Una concentració de treballadors d'Eulen / Arxiu

Eulen, que ja prestava aquest servei en els últims anys, acumula múltiples queixes dels treballadors i de la majoria de grups de l'oposició per les actituds dels directius de l'empresa.

Ara, s’havia tornat a obrir la licitació dels serveis de neteja dels edificis municipals (escoles, pavellons, serveis socials, centres cívics, mercats, centres culturals) per 8.557.646,55 euros. Però, segons ha sabut Ràdio Girona-SER Catalunya, Eulen ha estat exclosa perquè, al parer de l’ajuntament, no complia amb els requisits tècnics.

L’empresa ho ha portat al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, cosa que implica que el procés queda aturat fins a tenir una resolució d’aquest organisme, que acostuma a tardar mig any.

Es tracta d’un dels contractes més importants de l’ajuntament i que té en compte la neteja especial per la covid que es fa a escoles bressol i d’educació infantil i primària de la ciutat.

Fins que el Tribunal de Contractes no resolgui el recurs d’Eulen serà justament aquesta empresa que seguirà prestant el servei perquè era qui s’havia adjudicat l’anterior concurs.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?