Última hora

CASO PAREJA DE AYUSO La pareja de Ayuso propuso a la Agencia Tributaria asumir 8 meses de cárcel y 525.000 euros para evitar el juicio por fraude fiscal y falsedad documental

Sociedad

Albert Arenas: "Sortiré a guanyar"

El líder del mundial de Moto 3 diu que ha "passat pàgina" a la caiguda i sanció del cap de setmana passat i que afronta la primera de les dues curses que queden sense especular.

Tot i que les opcions són petites, podria proclamar-se campió aquest diumenge a Xest.

Albert Arenas en acció. / Imatge: Aspar Team

Girona

El pilot gironí Albert Arenas (Aspar Team – KTM) té la primera oportunitat de sentenciar el mundial de Moto3 aquest diumenge al circuit Ricardo Tormo de Xest en la penúltima cursa del campionat.

Després de la caiguda i sanció que va rebre la setmana passada i d’haver vist reduït el marge que li portava al japonès Ai Ogura a només 3 punts, la combinació per ser campió abans de l’última cita del mundial, a l’Algarve (Por), passen per guanyar i que el pilot d'Honda no quedi més amunt del 13è lloc.

Albert Arenas, pilot de Moto 3

00:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20201112105636200/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els que sí que podrien quedar sense opcions són els pilots que venen a continuació. Celestino Vietti és a 20 punts d’Arenas, Tony Arbolino a 23 i Jaume Masià a 24 quan només en queden 50 en joc i el seu marge d’error és inexistent.

El pilot de l’Aspar Team diu que, després del que va passar en la primera de les dues curses que es disputaran a Xest ha estat “enfadat”, s’ha “sentit impotent” però ja ha “passat pàgina” i encara la cursa de diumenge “amb ganes d’atacar, lluitar i competir contra els rivals a la pista”.

Tot i que l’opció de guanyar el mundial a Xest hi és, el pilot gironí creu que encara no és moment per córrer amb la calculadora al cap. “Sortiré a guanyar la cursa perquè, ara per ara, només penso en València, encara no en Portimao”, ha declarat a Ràdio Girona.

Maverick Viñales

Més difícils són les opcions de títol de Maverick Viñales (Yamaha) a MotoGP. El pilot de Roses va pràcticament acomiadar-se del títol el passat cap de setmana i encara les dues últimes curses a 42 punts de Joan Mir, que serà campió a València si puja al pòdium.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00