Sociedad

Hi tornen

Bordils i Sarrià tornaran a competir aquest cap de setmana després de no fer-ho des del 24 i 25 d'octubre.

El Bordils (esquerra) durant un temps mort i el Sarrià fent pinya després d'un partit. / Imatge: Handbol Bordils i UE Sarrià

Girona

Els dos equips gironins de la Divisió d’Honor Plata Masculina d’handbol reprenen la lliga aquest dissabte. No ho fan des del cap de setmana del 24 i 25 d’octubre perquè un positiu per covid detectat a l'Handbol Bordils va obligar a suspendre el derbi contra la UE Sarrià que estava previst pel dia 31 i el passat cap de setmana no hi va haver competició.

Pau Campos, entrenador de l'Handbol Bordils

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20201112142558102/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El Bordils, cuer del Grup A amb 2 punts en 5 jornades, tornarà a la competició a la pista del Sant Martí Adrianenc –que arrossega tres derrotes consecutives i ha sumat 1 punt dels últims 8- a dos quarts de 7.

El tècnic dels bordilencs, Pau Campos, ha explicat que, després de la quarantena obligatòria de 10 dies, han pogut entrenar amb normalitat des de dissabte i que estan preparats per intentar sumar “una victòria que s’està resistint” i que, d’aconseguir-la, permetria acostar-los “al grup mitjà” de la classificació.

Salva Puig - Entrenador del Sarrià

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/2020111217452822/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Amb tot, recorda que encara tenen un partit pendent a Sarrià (8 de desembre a les 18:05). La situació del Sarrià és menys complicada perquè el conjunt que prepara Salva Puig és a mitja taula amb 5 punts i ve de derrotar el Sant Martí Adrianenc a casa per 32-29.

Demà tornen a jugar al seu pavelló –també a dos quarts 7- contra un Novás que no coneix la derrota i que és tercer. Puig diu que els espera “un partit complicat” i que “qui comenci més posat i més concentrat tindrà més opcions” d'aconseguir la victòria. “Reconeixent la dificultat –adverteix el tècnic dels sarrianencs- estem en un bon moment i si fem un bon partit tindrem les nostres opcions”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00