Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Més de 30 casos de covid-19 a Bocairent

L'alcalde Xavi Molina ha posat en marxa noves mesures anti-covid per tractar de frenar uns contagis que han sorgit ràpidament

Imatge panoràmica de Bocairent

Imatge panoràmica de Bocairent / Ricard Ferre Jornet (Getty Images)

Una de les grans preocupacions respecte a la covid-19 actualment a La Vall d'Albaida és Bocairent. Aquest dimarts ja avisàvem d’eixe comunicat de l’Ajuntament de Bocairent, explicant un augment dels casos que, a pesar que no estava quantificat, un avís així ja es podia intuir que anava a ser fort.

Ara, s’han hagut de reunir la direcció del centre de salut de Bocairent, el cap de la Policia local i l’equip de govern de l’Ajuntament de Bocairent davant l’agreujament de la situació sanitària en la localitat amb més de 30 casos positius i proves pendents de resultat s’adopten les mesures següents per al període del 12 al 22 de novembre:

Tancament de l’Escola infantil municipal fins nou avís, però, almenys, fins dilluns. La direcció del centre ja ha comunicat la situació, amb un únic cas positiu, a les famílies i es mantindrà el contacte estret amb les mateixes.

Reforç de la presència de la Policia local en les eixides dels centres educatius així com augment del control de locals socials i de cases de camp i de les tasques de neteja i de desinfecció en punts de major concurrència.

Aprofundiment de les sancions per l’incompliment de les mesures de prevenció marcades per les autoritats sanitàries: ús incorrecte o nul de la mascareta, fumar sense mantenir la distància de seguretat, etc

Tancament de les instal·lacions esportives, de parcs i de jardins, dels monuments turístics i de la circulació pel centre històric, sols autoritzada a veïnat, en el c. del Diputat Castelló i en la placeta dels Omets des dels divendres a les 18.00 h fins els diumenges a les 20.00 h

Prohibició d’ús dels espais municipals cedits a associacions i a col•lectius locals, i revocació de la cessió en cas d’incompliment i suspensió de les activitats de tot tipus programades.

Suport de la Policia local a l’hostaleria local en el control de l’acompliment de les mesures de prevenció. Els establiments podran sol•licitar ampliació de l’espai de terrassa mitjançant sol•licitud prèvia a l’adreça electrònica policia@bocairent.es.

Contractació, a partir del 16 de novembre, de dos persones dins del programa ECOVID de la Generalitat Valenciana per al reforç de tasques de neteja d’instal•lacions municipals, especialment de l’àmbit educatiu.

Contractació, a partir del 16 de novembre, d’una auxiliar d’infermeria dins del programa ECOVID de la Generalitat Valenciana com a reforç per a la residència de la 3a edat.

L’alcalde Xavi Molina incidia fa uns dies ací a Ràdio Ontinyent en que la responsabilitat havia de ser màxima per tots els veïns del municipi, unes paraules que ara son més necessaries encara.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?