Domingo, 01 de Agosto de 2021

Otras localidades

L'Ajuntament de Barcelona revisa les quotes de l'escola bressol de 25 famílies.

Els pares demanen agilitat en els tràmits i que cap infant perdi la plaça encara que no pugui pagar-la

Imatge d'arxiu d'ua escola bressol

Imatge d'arxiu d'ua escola bressol / ACN

Des que va començar el curs al setembre, 25 famílies han demanat a l’ajuntament de Barcelona que els rebaixi la quota que paguen a l’escola bressol perquè no poden assumir-la. El consistori aclareix a més que quan es revisa la tarifa, es fa amb caràcter retroactiu.

Un aclariment que arriba després que les famílies de l’escola bressol El Fil hagin denunciat el cas d’uns pares que dilluns van deixar de portar al seu fill a l’escola perquè fa tres mesos que no poden pagar-la i no volien acumular més deute. Des de l’associació de famílies, Silvia Simó demana que s’informi a les famílies que existeix aquesta possibilitat i que els tràmits s’agilitzin. “no pot ser que per un tema de tràmits i de circuits carregosos, en una situació tan urgent, tinguem infants que es queden fora de l’escola bressol i que poden perdre definitivament la plaça”.

De moment, els serveis socials de l’ajuntament han resolt favorablement dues peticions i està tramitant la vintena restant. Fonts de la regidoria d’educació apunten també que davant la situació de crisi provocada per la COVID s’ha reforçat el sistema d’atenció a les famílies que pateixin una reducció sobtada dels seus ingressos i que les famílies poden demanar directament a l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) la revisió de la seva tarificació i que seran ells qui faran els tràmits pertinents de consulta davant Serveis Socials.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?