Jueves, 03 de Diciembre de 2020

Otras localidades

EGM EGM La SER lidera 2020 con su mejor resultado en tres años
Política municipal

Francina Armengol garanteix les inversions compromeses per 2021

El batle de Maó li demana ajuda per unir el clavagueram de les urbanitzacions i nuclis rurals amb les depuradores

Francina Armengol va assegurar l'execució de les obres previstes el 2021 malgrat els retalls econòmics per la Covid.

Francina Armengol va assegurar l'execució de les obres previstes el 2021 malgrat els retalls econòmics per la Covid. / Ajuntament de Maó

La presidenta del Govern, Francina Armengol, confirmava ahir capvespre a la ciutat de Llevant que les inversions previstes a Maó al 2021 es mantindran malgrat els retocs dels pressupostos autonòmics motivats per la pandèmia. Això inclou des del nou geriàtric fins a habitatges de protecció oficial o el nou Conservatori, entre d'altres actuacions.

Armengol va anar més enllà i va voler transmetre tranquil·litat a la resta de consistoris menorquins. Ells també veuran respectades les inversions pactades.

A més, va afegir que s'ha preparat una partida de 45 milions d'euros per ajudar a inversions que siguin difícils de finançar pels consistoris a causa de la pandèmia.

Per altra banda, l’Alcalde de Maó, Héctor Pons, va aprofitar la visita de la presidenta per demanar, també, una major inversió del Govern en projectes de connexió de xarxes de clavegueram. El batle va afirmar que necessitn que Abaqua ajudi a connectar alguns nuclis i urbanitzacions amb les depuradores i així tancar el cicle de l’aigua.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?