Deportes

Debat 'Ney' al 'Què t'hi Jugues!': "El Messi post-confinament no es pot comparar amb el Neymar actual"

Neymar torna a demandar al Barça i s'obre el debat sobre el seu hipotètic retorn com a blaugrana.

Debat Neymar al 'Què t'hi Jugues!': "El Messi post-confinament no es pot comparar amb el Neymar actual"

Debat Neymar al 'Què t'hi Jugues!': "El Messi post-confinament no es pot comparar amb el Neymar actual"

09:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1605280370335/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Neymar torna a la càrrega i li reclama al Barça gairebé 60 milions pel "signing bonus". Aquesta notícia la desvetllava aquest dijous a la nit Jordi Martí, qui avui al 'Què t'hi Jugues!' n'ha donat més detalls. Així doncs, s'allarga la batlla judicial entre el club blaugrana i el jugador brasiler. Aquest nou capítol li tanca encara més les portes del Barça? Hi ha algun candidat disposat a portar a Neymar? Què aportaria futbolísticament el Neymar actual? Totes aquestes preguntes han tingut resposta durant el debat 'Neymar' que s'ha produït al 'Què t'hi Jugues!'.

Sique Rodríguez ha recordat que si el Barça fitxés a Neymar, aquest retiraria tots els litigis judicials pendents amb el club. Una condició que segons Iván San Antonio és un "xantatge". El mateix Iván sentencia que "Neymar no pot pretendre tornar al Barça si segueix denunciant al club" i el Joan Poquí tanca el debat dient que "Neymar ja no té el nivell de fa dos anys, no el fitxaria!".

Un  debat però, que en quan a anàlisi futbolístic ha tingut certa salsa picant quan ha intervingut Bruno Alemany: "El Messi post-confinament no es pot comparar amb l'actual Neymar". A això també ha afegut que "és el millor Neymar de la seva carrera. Té un nivell de lideratge molt gran. Té una capacitat de fer mal a la defensa rival que a Messi ara mateix no li veig".

El capítol més curiós de tot plegat l'ha acabat deixant anar el Joan Poquí, qui ha explicat que "Neymar en el seu dia no va anar convocat a Riazor perquè estava ressacós del 6-1 contra el PSG". Una divertida anècdota que, això sí, ha fet emprenyar al propi Poqui quan s'ha posat sobre la taula que un candidat a la presidència del Barça tingui tancat el retorn de Neymar.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00