Sociedad

El Pacte Verd Europeu protagonitza el tercer Fòrum Agroalimentari

Ràdio Lleida i Inno4Agro organitzen el tercer FÒRUM AGROALIMENTARI, el simposi sobre la transformació del sector agroalimentari que enguany serà 100% on line

Lleida

Tot i que marcada pels efectes de la Covid-19, aquesta edició se centrarà en el Pacte Verd Europeu (The European Green Deal) i el full de ruta de la seva implantació.

Distribuït en quatre sessions -una per setmana- el Fòrum comptarà novament amb l’opinió d’experts i representants del sector, que participaran a entrevistes, conferències i taules de debat presentades i moderades per Mercè March i Griselda Pastor.

La jornada inaugural serà el proper dimecres 18 de novembre, a partir de les 10 de matí i es podrà seguir en directe i en streaming a través de radiolleida.cat.

Aquesta primera sessió comptarà amb les intervencions, des de Lleida, de Josep Lluís Cadena, director de Ràdio Lleida, Jaume Puy, rector de la UdL, Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida i Miquel Pueyo, alcalde de Lleida. Des de Brussel·les, comptarem amb la participació de Virginijus Sinkevičius, comissari europeu de Medi Ambient, Oceans i Pesca, així com un interessant debat amb els diputats al Parlament Europeu Dolors Montserrat (PPE), Javi López (S&D) i María Soraya Rodríguez (RE),tots tres membres de la comissió de Medi Ambient de l’eurocambra.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00