Sociedad
Coronavirus Covid-19

Canvi d'estratègia dels botiguers de cara a la campanya de Nadal

Bona part dels recursos que es dedicaven a accions promocionals de carrer s'abocaran a la formació digital i la venda on-line.

Interior d'una botiga a Tarragona. / ACN

Tarragona

Els botiguers del territori canvien d'estratègia per la campanya de Nadal a causa de la pandèmia i destinaran bona part dels recursos a la formació digital. A causa de les mesures sanitàries, aquest any no hi haurà ambientació en viu als carrers ni s'organitzaran grans activitats com es fa habitualment per festes. L'associació Via T de Tarragona ha abocat part del pressupost habitualment dedicat a les festes als cursos per Internet, és a dir, ensenyar als propietaris a vendre a través de la web i tenir perfils a xarxes socials. A Reus, la Unió de Botiguers tornarà a fer concursos i sortejos a través de les xarxes socials.

Plataforma pròpia

D’altra banda, l'Ajuntament de Vila-seca posarà en marxa el portal de comerç en línia, Vilamarket.cat, per a la campanya de Nadal. El nou portal de venda vol oferir les mateixes prestacions de les grans plataformes però en una versió local. Està adreçada a totes les activitats comercials del municipi i s'oferiran tota mena de productes que es podran recollir tant als comerços físics com per missatgeria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00