Deportes

Tertúlia 'Trident del Què t'hi Jugues!': prèvia de l'Atleti-Barça i el futur de Sergio Ramos

Al QTJ parlem amb Àlex Delmàs, Jofre Mateu i Moisés Hurtado. A ells tres s'hi uneixen a la conversa els companys Antón Meana, Javi Herráez i Miguel Martín Talavera.

Tertúlia 'Trident del Què t'hi Jugues!': prèvia de l'Atleti-Barça i el futur de Sergio Ramos

Tertúlia 'Trident del Què t'hi Jugues!': prèvia de l'Atleti-Barça i el futur de Sergio Ramos

39:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1605537056389/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

En quin estat de forma arriba l'Atlético de Madrid? Quines opcions té el Barça? Al Barça troben a faltar a Luis Suárez? I a tot això, què acabarà passant amb Sergio Ramos? De tot plegat n'hem parlat amb el nostre trident: Àlex Delmàs, Jofre Mateu i Moisés Hurtado. Des de Madrid i Sevilla també ens han acompanyat Antón Meana, Javi Herráez i Miguel Martín Talavera.

Àlex Delmàs: "L'Atleti caurà en algun moment, però és veritat que aquest Atleti és diferent, té molts jugadors en molt bon estat de forma".

"Espero un partit difícil. La seva virtut ha estat aportar més joc ofensiu mantenint les bases de no encaixar. Si el Barça fa bé una sèrie de coses, aquest Atleti és vulnerable: si el Barça li treu la pilota i circula ràpid, sóc optimista".

Lluís Flaquer: "Si l'Atlético abandona el discurs de victimisme i pensa en gran, aquest serà el seu any".

Jofre Mateu: "El veig amb prou optimisme. És un partit prou gran perquè arribin endollats, el rival t'exigeix per mostrar la millor versió".

Moisés Hurtado: "El veig amb opitimisme ... però per l'Atlético! Suárez estarà amb ganes no, el següent !. Això sí, ja us dic que Simeone no voldria a Messi i Suárez junts en el seu equip ni de broma".

Talavera: "Els metges d'Eslovènia han descartat que això d'Oblak sigui una lesió important. Oblak ja es va operar d'aquest espatlla en 2016 per una lesió important. Crec que s'ha apartat per precaució".

"No sorprèn, aquest Messi és el que més dubtes ha generat des que tinc ús de raó. No ha estat bé, però evidentment si té el dia és igual qui es posi per davant".

"Si es troba a faltar a Barcelona a Luis Suárez? Segur! Ho té tot, encara està a un primer nivell i encara el veig per lluitar per coses importants".

Sobre el futur de Sergio Ramos

Antón Meana: "Les postures estan massa allunyades, el club té problemes econòmics. Ara només li poden oferir un any, si les pretensions de Rams baixen, podrien oferir 2 anys".

"El club afronta una rebaixa salarial i Ramos estaria dins d'aquesta rebaixa".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00