Sociedad

Urban Expert Meeting, el 26 de novembre

Una jornada organitzada per l'associació KnowUrbanNet amb el suport de SER Catalunya, en aquesta ocasió en format telemàtic

. / Cadena SER

Barcelona

L'associació KnowUrbanNet celebrarà el proper 26 de novembre la jornada Urban Expert Meeting, amb el suport de SER Catalunya. L'edició de 2019 es va celebrar presencialment a CaixaForum Barcelona, però les restriccions derivades de l'actual context sanitari obliguen a convertir l'esdeveniment d'aquest any a format telemàtic.

Al llarg del matí, s'abordaran les principals temàtiques relacionades amb el desenvolupament urbà i els territoris intel·ligent d'una manera transversal, multidisciplinària i multisectorial, mostrant les iniciatives que estan desenvolupant-se actualment en el nostre entorn. Les diferents taules rodones comptaran amb la participació d'experts en innovació tecnològica, econòmica, urbanística, energètica, humanística, etc.

L'objectiu fonamental de la trobada és promoure una reflexió conjunta i holística sobre les noves tendències en l'àmbit urbà, així com la identificació de solucions innovadores que han de permetre la transformació de les ciutats. Els diferents blocs de què consta la jornada posaran especial èmfasi en el desenvolupament de les dinàmiques derivades de l'Agenda 2030 per fer front amb eficàcia els reptes que planteges les ciutats 4.0 a partir d'ara.

La jornada es vertebra en tres blocs temàtics: 'Ciutat i tecnologia', 'Agenda 2030, la nova agenda urbana', i 'L'economia de les ciutats 4.0'. Cada un d'aquests blocs inclourà dues taules rodones, que portaran per títol 'Smart City, la ciutat tecnològica', 'TIC amb mirada de gènere', ‘Agenda 2030 i la ciutat social', 'Impuls a l'Agenda 2030 des del món local', 'L'economia de les ciutats 4.0' i ‘Empreses i ciutats 4.0'. Entre d'altres membres de KnowUrbanNet, participaran en la jornada Xavier Izquierdo (president de l'associació), Enric Canet (director Relacions Ciutadanes del Casal d'Infants de Raval), Antoni Pau (expert en innovació i gestió científica en el camp de la transferència tecnològica ), Santiago Castellà (senador i director de la Càtedra Tarragona Smart City de la URV), Eva Bufí (experta en PPP i estructuració de projectes d'inversió), Jordi Marín (expert en transformació organitzacional), Nacho Alamillo (especialista en identitat i seguretat digital), Chus Blasco (experta en economia, empresa i management), etc.

L'associació KnowUrbanNet va néixer el 2017 amb la voluntat d'esdevenir un think tank que participi en l'impuls d'aquestes sinergies, desenvolupant i vertebrant el coneixement com a principal eina per fer front a el futur immediat, mitjançant la generació d'una xarxa d'experts en diferents matèries vinculades a el desenvolupament urbà.

L'esdeveniment compta amb el patrocini d'AGBAR i la col·laboració de Cellnex.

El llistat complet ponents i tot el contingut es pot consultar en aquest enllaç, on també podràs registrar-te de forma gratuïta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00