Miércoles, 25 de Noviembre de 2020

Otras localidades

La mobilitat entre setmana es redueix un 19%

Els experts admeten que el teletreball no ha acabat aplicant-se a moltes empreses

Pla general de la C-35 a l'alçada de Llagostera amb diversos cotxes baixant en direcció a Platja d'Aro

Pla general de la C-35 a l'alçada de Llagostera amb diversos cotxes baixant en direcció a Platja d'Aro / Aleix Freixas (ACN)

La mobilitat entre setmana s’ha reduït un 19% en comparació amb el setembre a les comarques de Girona. Són dades de mobilitat que ha publicat l’INE a través del rastreig dels mòbils.

Entre setmana el percentatge de la població que surt de la seva àrea de residència és del 15%. A mitjans de setembre era del 19%, cosa que demostra una incipient aposta pel teletreball que ha aconseguit reduir la mobilitat en menys d'una quarta part.

Enric Àlvarez, del grup de biologia computacional i sistemes complexos de la UPC, admet que "estem molt lluny" del percentatge de teletreball que es va assolir a final de la primera onada.

En canvi, en els caps de setmana de novembre la mobilitat sí que s'ha desplomat fins al 5% a causa del confinament municipal, en una situació similar a la que es va viure durant la primera onada i el confinament domiciliari.

Les dades de l’INE també analitzen les destinacions més freqüentades de les principals ciutats espanyoles, i conclou que Palafrugell ha estat el municipi més visitat per part dels barcelonins tant al juliol com a l'agost. Al capdavant de la llista també hi figuren Platja d'Aro, Begur i Alp.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?