Lunes, 23 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Bibliotecas

Tres biblioteques de La Vall d'Albaida premiades al concurs Maria Moliner del Ministeri de Cultura i Esport

Aielo, Agullent i Llutxent premiades amb 2.000 euros en un concurs d'ambit nacional

Fasana de la biblioteca de Llutxent

Fasana de la biblioteca de Llutxent / Radio Ontinyent

Fins a tres biblioteques de La Vall d’Albaida van ser premiades, de moment de forma provisional, però quasi definitiva, al Concurs d’Animació a la Lectura Maria Moliner, un concurs d’àmbit estatal i al que per tant podia participar qualsevol biblioteca d’Espanya.

Els tres premis, tots ells de 2.000 euros, van ser per a :”Es la biblioteca, el jardin del Alma’ del municipi d’Agullent; La Lectura porta Joc d’Aielo de Malferit; i el Plan Anual de Animación lectora 2020 de Llutxent.

Precisament sobre aquesta última, la de Llutxent, la seua bibliotecària, Susana Pellicer, explica que amb aquest  ja ha sigut premiada fins a 6 ocasions, fet que "ens alegra molt i ens dóna ganes de seguir endavant", explicava Pellicer.

La bibliotecaria explica que aquest premi fa veure que és important i interessant apostar per la cultura i per la lectura, perquè és apostar pel futur i en aquest cas, a més a més, ha aconseguit el premi.

Susana Pellicer compta que per a aquesta edició s'ha hagut de canviar d'idea, i és que totes les activitats que s'havien programat per a 2020 van quedar ajornades per la crisi de la covid-19 i es van haver de fer altres. Precisament amb eixe treball, el de recopilar el que s'anava a fer i el que finalment es va fer es com ha aconseguit el premi el municipi de Llutxent

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?