Lunes, 30 de Noviembre de 2020

Otras localidades

Laura Borràs: "S'ha de deixar d'oferir aquest espectacle i governar a favor de la ciutadania"

La portaveu de Junts per Catalunya al Congres reconeix que hi ha descoordinació i desorientació, però remarca que Torra "ja va anunciar la gener que era un govern sense recorregut" i que "la institució de la presidència és necessària"

Laura Borràs, en una entrevista a l’Aquí Cuní, demana acabar amb les picabaralles internes a l’executiu català: “La situació és molt complexa i Torra ja va anunciar al gener que aquest era un govern sense reconegut. S'han de deixar de desconfiances i sospites i d'oferir aquest espectacle a la ciutadania”

La portaveu de Junts al Congrés remarca però que “tenim un govern sense president. I el president de la Generalitat va tenir un paper extraordinàriament rellevant en temps de pandèmia. Hem vist que després d'estar inhabilitat, es veu una desorientació fruit que l'Estat espanyol va decidir descavalcar la primera autoritat del país en temps de pandèmia. Es veu una descoordinació perquè la institució de la presidència és necessària. En aquests moments veiem un govern sense president. El vicepresident fa funcions de president, però no és el president”

Pel que fa a les primàries de Junts, i desmarcant-se del que va dir el seu competidor Damià Clavet en aquest programa dilluns passat, Borràs afirma que “no vull victòries parcials, vull victòries totals. El que sabem segur és com no arribarem. No hi arribarem aplanant la governabilitat al Govern espanyol. Ni dient que la independència ara no toca, perquè toca més que mai”

Laura Borràs ha estat categòrica: “No són unes primàries de broma. Jo aspiro a ser candidata a ser presidenta de la Generalitat, però Puigdemont és el president de tots, Hi es i serà sempre en la posició que vulgui ser. La dosi de record ens sembla fonamental perquè ningú gosi pensar que vivim en un estat de normalitat

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?