Sociedad

Amb veu de dona

Una taula rodona liderada per dones analitzarà el proper divendres 27 de novembre a partir de les 11 h la situació del comerç local i l'evolució del sector immobiliari. Una jornada online que es podrá seguir en directe a sercatalunya.cat

SER Penedès-Garraf i AICAT Garraf presenten el fòrum “Amb veu de dona”, un esdeveniment online en el que es debatrà sobre la situació actual del petit comerç. Una jornada per oferir una mirada professional a la situació que viuen els petits empresaris, quines són les iniciatives actuals del petit comerç, les solucions als reptes que planteja la nova realitat per als negocis locals i quin model de ciutat es vol crear per fer compatible i competitiu el petit comerç. Un altre del punts a tractar será l’evolució del sector immobiliari, cap a on va i com es poden generar noves propostes de negoci en la situació actual.

Aquesta mirada al comerç local estarà liderada per dones des d'una taula rodona que tindrà lloc al Club Nàutic Vilanova i en la que participaran: Vinyet Chaumond, gerent de Finques Hill Carbonell a Sitges i associada a Aicat Garraf, Patricia Méndez, advocada de l'àrea fiscal mercantil a Gestingral, Míriam Beltran, advocada a Cuatrecasas, Cristina Puigpinós, Gerent de l'Associació Viu Comerç, a Vilanova, Laia Bertran, Gerent Hospital Veterinari Mima'ns i Ximena Soto, Gerent del Centre Dental Vilanova.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00