Viernes, 27 de Noviembre de 2020

Otras localidades

LA VENTANA EN DIRECTO LA VENTANA EN DIRECTO La Ventana desde el Museu de les Ciències de València

Amb veu de dona

Una taula rodona liderada per dones analitzarà el proper divendres 27 de novembre a partir de les 11 h la situació del comerç local i l'evolució del sector immobiliari. Una jornada online que es podrá seguir en directe a sercatalunya.cat

Segueix per streaming 'Amb Veu de Dona'. Divendres 27 de novembre / 11:00 h / SER Penedès-Garraf

Vilafranca del Penedès

SER Penedès-Garraf i AICAT Garraf presenten el fòrum “Amb veu de dona”, un esdeveniment online en el que es debatrà sobre la situació actual del petit comerç. Una jornada per oferir una mirada professional a la situació que viuen els petits empresaris, quines són les iniciatives actuals del petit comerç, les solucions als reptes que planteja la nova realitat per als negocis locals i quin model de ciutat es vol crear per fer compatible i competitiu el petit comerç. Un altre del punts a tractar será l’evolució del sector immobiliari, cap a on va i com es poden generar noves propostes de negoci en la situació actual.

Aquesta mirada al comerç local estarà liderada per dones des d'una taula rodona que tindrà lloc al Club Nàutic Vilanova i en la que participaran: Vinyet Chaumond, gerent de Finques Hill Carbonell a Sitges i associada a Aicat Garraf, Patricia Méndez, advocada de l'àrea fiscal mercantil a Gestingral, Míriam Beltran, advocada a Cuatrecasas, Cristina Puigpinós, Gerent de l'Associació Viu Comerç, a Vilanova, Laia Bertran, Gerent Hospital Veterinari Mima'ns i Ximena Soto, Gerent del Centre Dental Vilanova.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?