Sociedad

Girona, confirmada com a seu bombolla dels primers partits d'Euroleague

Es jugarà de l'1 al 4 de desembre a Fontajau amb part de l'aforament.

Els tres partits de l'Spar Girona seran a les 20h.

Les 4 'bombolles' de l'Euroleague Women. / Imatge: Euroleague Women

Girona

L'Euroleague Women ha confirmat que el pavelló de Fontajau serà una de les 4 bombolles que acolliran els tres primers partits de la competició entre l'1 el 4 de desembre.

En concret, les instal·lacions gironines acolliran els 6 primers partits del Grup C, en el que l'Spar Girona s'enfrontarà a l'Ekaterinburg rus, el Riga letó i el Famila Schio italià.

Els tres partits de l'equip que entrena Alfred Julbe es disputaran a les 8 del vespre. El primer serà contra el Riga, el dimarts dia 1. En el segon, el dijous 3, s'enfrontarà a l'Ekaterinburg i el divendres 4 jugarà contra l'Schio.

Completen el calendari l'Ekaterinburg-Schio (dimarts 1 a les 17h), l'Schio-Riga (dijous 3 a les 17h) i l'Ekaterinburg-Riga (divendres 4 a les 17h). Els partits de 'tornada' seran entre el 19 i el 22 de gener en un escenari encara per escollir.

Una de les incògnites era saber si es permetria l'assistència de públic. Segons les últimes mesures que ha fet públiques la Generalitat, l'aforament no podria superar el 30%, cosa que voldria dir que podrien entrar a Fontajau fins a 1.400 persones.

En els partits que l'Spar Girona havia jugat com a local a la lliga l'assistència havia rondat sempre els mil assistents.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00