Lunes, 30 de Noviembre de 2020

Otras localidades

"Les coses s'han anat encaminant. No és la primera vegada que passa, vull pensar que tothom n'ha après"

El president del grup d'ERC al Parlament, Sergi Sabrià assegura, respecte de les mesures que avui aprovarà el Prosicat, que "s'ha parlat amb tothom, encara que escoltarem algun sector dient que no és el que volia"

Sergi Sabrià, a l’Aquí Cuní, s’ha enfrontat a les preguntes sobre les picabaralles entre Esquerra Republicana i Junts per Catalunya i ha assegurat que “les coses s'han anat encaminant i avui es podrà explicar quines són les mesures que han de trobar l'equilibri entre la salut i l'economia”

Segons el dirigent republicà, “no és la primera vegada que passa, vull pensar que tothom n'ha après. Li devem a la ciutadania.”

Sabrià, respecte de les mesures que avui publicarà el Prosicat, creu que “s'ha parlat amb tothom. Segur que escoltarem algun sector dient que no és el que volia, però hem de trobar un equilibri. Si obrim tot ara, només arribarem a una situació molt pitjor de la que estàvem fa 3 setmanes”

El portaveu d’ERC també ha comentat el nou episodi polèmic dels ajuts a la cultura: “El sistema d'ajuts competitius segur que no és el millor però és el més ràpid, pots atorgar l'ajuda de manera molt ràpida. Però a partir del tema dels autònoms es va decidir revisar-ho de dalt a baix. De vegades hi ha la voluntat de posar-ho en negatiu”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?