Jueves, 26 de Noviembre de 2020

Otras localidades

El repunt de la COVID a Alcoi

Natxo Lara, periodista

No sóc jo ningú per a bonegar a altres persones, però sí que m’agradaria dir que, després d’observar amb deteniment el que està passant amb els contagis de la COVID-19 en la nostra zona, li he de donar la raó als governs actuals.

La culpa i la responsabilitat és nostra i em sap malament que moren persones i altres estiguen malaltes en casa o en l’hospital per culpa de la irresponsabilitat d’alguns.

Els governs repeteixen que els contagis es reprodueixen perquè la gent queda i fa festes. I el 90 per cent dels focus vénen d’ahí. I no és persecució a l’hostaleria ni als pubs ni als joves. És la veritat.

La gent queda, fa una festa, i al segon plis-play s’abraça i ja saben: ‘Lelolelo lelolelo’. Es tanquen en un lloc i tots respiren el bitxo.

En Alcoi estàvem prou tranquil·lets fins que alguns van decidir fer festes pensant que no passaria res o, simplement, aplicant la regla del ‘menfotisme’.

Jo no vull creure el que conten les llegendes urbanes d’Alcoi, però diuen que el dia del Mig Any es va celebrar una festa multitudinària en un xalet, i que setmanes abans, en un prestigiós lloc del centre d’Alcoi, van festejar un gran aniversari amb el resultat de moltíssims casos.

Per sort, aquests dies, les farmacèutiques estan competint a veure qui la té més llarga: L’efectivitat de les vacunes. I alguns van pel 97 %. I seria una llàstima que per uns mesos, els que tardaran a arribar les vacunes, morira més gent per la maldita pandèmia.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?