Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Els Mossos investiguen el robatori d'un quilo de cocaïna al búnquer de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols

El lladre només pot haver estat un policia amb accés a la clau i de moment no hi ha cap sospitós

La comissaria dels Mossos a Sant Feliu de Guíxols / Cedida

Sant Feliu de Guíxols

El cap de la Unitat d'Investigació dels Mossos a la mateixa comissaria del Baix Empordà va detectar a l'octubre que faltava un paquet de droga a la caixa forta grossa on guarden sota custòdia la droga intervinguda en operatius, però també armes, joies o diners recuperats.

La caixa està dins d'una habitació tancada amb clau i accedir-hi no és fàcil. Amb tot, la clau està a l'abast dels policies que hi treballen i dels que coneixen el procediment de seguretat del búnquer.

L'alarma va saltar quan els policies van revisar el contingut de la caixa després que trascendís el cas de Santa Coloma de Farners, on hi ha imputats 4 mossos de la comissaria de la capital de la Selva per suposadament robar droga i revendre-la. I la sorpresa va ser majúscula quan el cap de la Unitat d'Investigació va confirmar que faltava un quilo de cocaïna. Aquesta quantitat està valorada en prop de 40.000 euros.

La Divisió d'Afers Interns s'ha fet càrrec d'aquesta investigació. Dijous passat, la Unitat Canina de Mossos va fer passar els gossos detectors de drogues pels vestidors dels agents i per les zones comunes però no van trobar res, segons fonts pròximes a la comissaria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00