Sociedad

La Diputació crearà un nou servei d'atenció psicològica per la covid

Forma part dels compromisos del nou pressupost i pla de govern que s'ha hagut d'adaptar a la pandèmia

Miquel Noguer i Pau Presas / Diputació de Girona

Girona

Un nou servei d’atenció psicològica i més d’1.400.000 euros en ajuts per l’habitatge assequible, són algunes accions que ha anunciat la Diputació de Girona per paliar els efectes de la pandèmia.

El pla de govern pels propers tres anys contempla crear un nou servei d'atenció psicològica per a persones que estiguin suportant una càrrega emocional alta per la crisi sanitària. També volen reforçar la teleassistència a persones vulnerables.

El vicepresident Pau Presas diu que els nous pressupostos i el pla de mandat s’han reorientat per fer front a les conseqüències de la covid.

Pau Presas: "Hem alineat el pressupost per fer front a les conseqüències de la pandèmia"

00:26

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1606133641300/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El desplegament de la fibra òptica és una altra de les partides que augmenten en els pressupostos de l’any que ve, que inclouen habilitar una nova via verda entre Cassà i Bescanó.

Els comptes no abandonen la promoció turística, tot i que per primer cop descarten la campanya per l’aeroport, a causa de la seva poca activitat.

Els pressupostos de la Diputació seran l’any que ve de 147,1 milions d’euros. Compten amb 2 milions i mig menys per l’acabament dels projectes finançats per Europa, que es renoven cada sis anys.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00