Martes, 26 de Enero de 2021

Otras localidades

La Diputació crearà un nou servei d'atenció psicològica per la covid

Forma part dels compromisos del nou pressupost i pla de govern que s'ha hagut d'adaptar a la pandèmia

Miquel Noguer i Pau Presas

Miquel Noguer i Pau Presas / Diputació de Girona

Un nou servei d’atenció psicològica i més d’1.400.000 euros en ajuts per l’habitatge assequible, són algunes accions que ha anunciat la Diputació de Girona per paliar els efectes de la pandèmia.

El pla de govern pels propers tres anys contempla crear un nou servei d'atenció psicològica per a persones que estiguin suportant una càrrega emocional alta per la crisi sanitària. També volen reforçar la teleassistència a persones vulnerables.

El vicepresident Pau Presas diu que els nous pressupostos i el pla de mandat s’han reorientat per fer front a les conseqüències de la covid.

El desplegament de la fibra òptica és una altra de les partides que augmenten en els pressupostos de l’any que ve, que inclouen habilitar una nova via verda entre Cassà i Bescanó.

Els comptes no abandonen la promoció turística, tot i que per primer cop descarten la campanya per l’aeroport, a causa de la seva poca activitat.

Els pressupostos de la Diputació seran l’any que ve de 147,1 milions d’euros. Compten amb 2 milions i mig menys per l’acabament dels projectes finançats per Europa, que es renoven cada sis anys.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?